Så mange stygge sko. So far er de fineste skoene jeg har sett i dag ei veske. Med fargerike nagler og inkamønster. Ikke så veldig fine sko, med andre ord.

Det er et par ankelstøvletter borte ved vindusbordet som er oppe og nesten nikker, men det er kun på grunn av helheten i antrekket til vedkommende. Hun har en strikket, blå og boxy genser, svarte jeans og i ørene har hun et par kraftige sølvhoops, muligens Tom Wood, som blinker fram under en rufsete, blond bob. Og et par litt slitne, men fine, svarte ankelboots. Dog er det altså dama som er fin, ikke skoene. Hun har ganske enkelt (og ganske uoppnåelig) x-faktor.

Hun sitter ved vinduet mot gata, med sola i ryggen og har en helt magisk aura, som hun sannsynligvis er helt uvitende om. Eller, det er mulig hun har en anelse, for de to karene ved samme bord er tydelig bergtatte, begge to.

Hah, og der ble jeg glad det ikke er meg som har magisk aura – bergtatte karer er mest av alt slitsomme. Dessuten har jeg de fineste skoene av alle i hele caféen. Win!

Copied!