Ja, “Skriv tittel her” står det øverst. Jeg har skrevet en tittel og laget et innlegg 2870 ganger (og minst dobbelt så mange på den gamle bloggen, men den slettet jeg i et svart øyeblikk i fjor). Av de 2870 eksisterende innleggene er riktignok 114 kladder og hele 715 nå lagret som “private”, men jeg har da klart å skrive en tittel før. Nå klarer jeg ikke det lenger. Nådestøtet kom i fjor en gang, men det kan ta tid å la noe man har vært glad i dø.

Nede for telling (aka en lille smule beruset) i ca. 2012.

Ja, nei, dette prosjektet er jo på de aller fleste vis over, men jeg får ikke heeelt til å bare legge det ned likevel. Selv om jeg har et mye bedre sted å skrive nå, så er det noe med dette rommet jeg en gang laget meg. Men altså, hva i alle ville verdens dager vil være meningen i legge ut noe så ingenting som dette innlegget, for eksempel? Og det er vel dét som har blitt hovedproblemet, at jeg tror at dette må ha en mening utover bla bla. Hvilket er veldig rart at jeg tenker, for jeg tenker jo ikke det. Bla bla er deilig. Og frivillig. For både skribler og leser.

Likevel skjønner jeg meg, for det er så mye viktig som heller burde vært formulert, men det har blitt så vanskelig. Vanskelig fordi det er viktig, og viktige saker krever tid og omhu, noe jeg ikke finner i posene under øynene mine rett før midnatt, i alle fall. Jeg finner jo ikke engang en dårlig overskrift til bla bla

Copied!